Om företaget

Företaget F:ma Colorshine grundades i oktober 2010 och är ett företag som erbjuder främst billackering och polering av bilar. Min erfarenhet av branschen sträcker sig ända från demontering av delar, till grundarbete, till lackering och slutligen polering och montering. Även vindrutebyten utföres. Mitt mål är att göra mina kunder nöjda, genom att göra ett bra arbete och få ett slutresultat av god kvalitet!

Jag har i många år haft ett brinnande intresse för billackering och visste att jag ville bli en billackerare. Jag hade tur och fick chansen att börja arbeta i ett känt bilmåleri, inom vilket jag hade möjlighet att prova på alla olika skeden inom billackering. Under åren jag arbetade där tog jag reda på så mycket jag kunde om bilmålning och experimenterade hemma under kvällar och veckoslut. Jag läste och såg på allting som jag kom över. Efter några år vid bilmåleriet, bestämde jag mig för att satsa på ett eget företag. Från början var tanken att F:ma Colorshine skulle vara en bisyssla, men det visade sig snabbt att efterfrågan var så stor att jag kunde utveckla företaget till min huvudsyssla.

Något som från början var min hobby, är nu mitt arbete. Arbetet är flexibelt och ingen dag är den andra lik, vilket gör mitt arbete intressant och spännande!